Minän matkalla -kurssit - itsetuntemuksen lisäämiseksiEtusivu

Minän matkalla stressiä hallitsemassa ja hyvinvointia lisäämässä

Minän matkalla tunteiden tiellä

Minän matkalla parisuhteen poluilla

Minän matkalla elämänviisautta etsimässä

Minän matkalla syömisen saloissa

Saijan tarina minän matkalla

YhteystiedotMinän matkalla parisuhteen poluilla

Kurssi soveltuu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita parisuhteesta, kumppanuudesta ja omista kiintymys- ja vuorovaikutustavoistaan rakkaussuhteissa. Kurssille voivat osallistua parisuhteessa elävät, parisuhteen päättäneet tai rakkaussuhteesta haaveilevat. Kurssille voi osallistua pareittain tai yksinään. Kurssi ei ole terapiaa kriisissä oleville pariskunnille, eikä sovellu akuutissa parisuhdekriisissä eläville pareille, vaan kurssi on tarkoitettu niille, joita kiinnostaa perehtyä itsetuntemuksen lisäämisen avulla omiin tapoihinsa elää rakkaussuhteissa. Kurssin teemat nousevat pääosin nykypsykologian näkemysten pohjalta, mutta kurssin toteutustapa painottuu toiminnallisiin menetelmiin. Kurssin aikana tehdään erilaisia harjoituksia yksin ja yhdessä. Kurssin aikana on mahdollisuus myös harjoitella ajattelupäiväkirjan pitoa itsetuntemuksen välineenä.

Kurssin aikana haemme vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin: Minkälaiseen ihmiseen minun on helppo ihastua ja miksi? Mitkä ovat vahvuuteni ja haasteeni parisuhteessa? Miten voisin ylläpitää ja ruokkia rakkautta parisuhteessani? Miten voin rakastua kumppaniini yhä uudelleen? Miten voisin oppia riitelemään rakentavasti?

Päivän mittaisen kurssin hinta on 70 e, sis. kevyt lounas ja kahvit.Ilmoittautuminen saijahongistopro@gmail.comTulosta tämä sivu / Print this page

© Minanmatkalla
Palvelun tarjoaa Opintoverkko Oy:n www-sivupalvelu.
Tekninen toteutus Tuomo-Media, 2002-2003