Minän matkalla -kurssit - itsetuntemuksen lisäämiseksi - Saijan tarina minän matkalla


Jos elämä olisi mennyt toisin, olisin nyt ehkä holistisen lääketieteen koulutusohjelmasta valmistunut ennalta ehkäisevään hoitotyöhön keskittynyt lääkäri. Nyt minulla on vain lääketieteen perusopinnot takana siltä alalta, mutta roppakaupalla muuta koulutusta vähän samaan henkeen. Työskentelen virassa lukion psykologian ja uskonnon opettajana. Näin olen tehnyt jo yli neljännesvuosisadan, ja pitänyt työstäni.

Koko ajan olen kuitenkin opiskellut lisää ja suuntautunut yhä enenevässä määrin erilaisiin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta tärkeisiin teemoihin. Filosofian maisterin tutkinnon lisäksi olen myös suorittanut diplomirentoutusterapeutti tutkinnon sekä psykoterapeutti tutkinnon (integratiivinen paripsykoterapia). Olen myös kouluttautunut mielialataitojen ohjaukseen (depressiokoulu) ja parisuhteiden ongelmien ennaltaehkäisyyn (Väestöliiton Tahdolla ja taidolla ohjaaja-koulutus). Ohjattuja opintoja minulla on muun muassa logoterapiasta, vyöhyketerapiasta ja intialaisesta päähieronnasta. Kaiken tämän lisäksi olen aina ollut innostunut itseopiskelija mitä moninaisimpien teemojen parissa.

Minän matkalla olen aktiivisesti saanut kulkea myös omien elämänkokemusteni kautta. Mukaan mahtuvat muiden muassa vivahteikas lapsuusaika, ammatillisen identiteetin hakeminen muutaman hakuammunnan kautta, opintojen innoittama elämänkatsomuksen uudelleen arviointi, avioliitto, omien lasten syntymä vain vajaan kahden vuoden aikavälillä, avioero, työuupuminen ja syvä masennus, rakkauden ja elämänkumppanuuden uusi ymmärrys.. vain joitakin mainitakseni


© Minanmatkalla
Palvelun tarjoaa Verkkopolku.com